Over ons

Food Solutions is een jonge onderneming opgericht door drie voedingstechnologen van de opleiding Food, Commerce & Technology. Met een brede kennis op het gebied van voeding helpen wij de levensmiddelenindustrie met het oplossen van complexe vraagstukken. Zo ontwikkelen wij innovatieve producten, geven wij advies over kwaliteitsbeheer of analyseren wij het productieproces en maken deze efficiënter. Als jonge levensmiddelentechnologen kijken wij met een frisse blik naar mogelijkheden en oplossingen. Zo streven wij ernaar om elk bedrijf te voorzien van op maat gemaakt advies.

Missie

Voeding moet veilig, vernieuwend en verantwoord zijn.

Visie

FoodSol streeft ernaar om de voedingsmiddelenindustrie te voorzien van op maat gemaakt advies bij vraagstukken over productinnovatie, procesefficiëntie en kwaliteitsbeheer.

De oprichters

Lisa Laura Bruijstens

Met een passie voor voeding en een berg aan motivatie zet ik mij volledig in om de levensmiddelenindustrie beter te maken. Ik streef ernaar om producten zo lekker, gezond of duurzaam mogelijk te maken. Het is essentieel om doelgericht te werk te gaan, waarbij ik liever denk in oplossingen dan in problemen. Specialismen: plantaardige eiwitten, chocolade en voedings- en gezondheidsclaims.

 

Isah Cohen

Met veel enthousiasme voor voeding, nieuwe smaken en technologie wil ik een bijdrage leveren aan het verbeteren en vernieuwen van de voedingsmiddelenindustrie. Hierbij wil ik zo creatief mogelijk aan de slag gaan met brainstormsessies en focusgroepen. Met een open mindset kan ik op verschillende manieren naar een oplossing toe werken. Specialismen: bakkerijtechnologie, veganisme en procesefficiëntie. 

 

Carlijn de Roos

Vol toewijding wil ik mijn praktische en analytische vaardigheden inzetten om de voedingsmiddelenindustrie te helpen met complexe problemen. Ik vind het belangrijk om aan de hand van een op maat gemaakt plan te werken om zo efficiënt vraagstukken op te lossen. Daarnaast wil ik mij graag bezighouden met het inspelen op opkomende trends en nieuwe ontwikkelingen. Specialismen: sensorisch onderzoek, plantaardige zuivel en glutenvrije levensmiddelen.

 

Eerder uitgevoerde projecten zijn te vinden in ons portfolio.